Глетчерна вода ISBRE носи вкусът на субарктическият ледник Hardangerjøkulen Glacier, намиращ се в отдалечен и труднодостъпен регион в Норвегия. Tова е източникът на ISBRE. Тя притежава естествената свежест на този субарктически ледник, паднал като сняг преди около 5000 години, много преди съвременното замърсяване на околната среда. Водата от глетчер има лек и ефирен вкус, напомнящ за разтапящи се снежинки върху езика. Ще усетите този неповторим вкус с всяка глътка ISBRE.

ISBRE е норвежката дума за глетчер и никоя друга дума не може да опише по-добре нашата вода. Изключително чиста, с най-ниско съдържание на минерали, регистрирано някога в естествена, натурална вода, ISBRE e запазена марка в САЩ и ЕС като Най-добрата вода за пиене в света ®.

Ледниковите води са едни от най-редките в света, заради сложността при събирането им в условията на арктическа среда. Ниската минерализация на глетчерна вода ISBRE я прави изключително подходяща за ежедневната, правилна хидратация на организма. Деликатният и фин вкус на глетчерните води ги превръща в чудесен съпровод на деликатни ястия. Селекцията на най-добрите естествени, бутилирани води в менюто на водещи ресторанти е нарастваща тенденция в световен мащаб.